Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Simposi de la Biennal Internacional de Paisatge

Obertes les inscripcions per al 8è Simposi de la Biennal Internacional de Paisatge

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

UN PAISATGE PER A TU 

En aquests darrers temps de reconsideració ecològica dels nostres territoris, de revisió dels mitjans per  la proposició de noves estructures paisatgístiques, de reinvenció disciplinar, es reconeix com a factor imprescindible en els projectes de paisatge contemporani, cada vegada més i amb més intensitat, l'aportació de la societat a la gènesi del mateix i a l'ús intens de resultat.

Des de la Convenció Europea del Paisatge que demandava el caràcter social del mateix i des de la propostes més avantguardistes que assumeixen el paper diferenciador dels projectes més implicats amb els seus usuaris, el Paisatgisme més actual ha proporcionat aquesta vessant social que està caracteritzant uns temps d'especial austeritat i concreció de l'essència d'estructures i espais.

En aquest sentit, la 8a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona es proposa realçar aquest aspecte que uneix a tots els països del món tot i subratllant-lo com a opció determinadament innovativa.

Aquest nou paisatge per a tu.

 

 

 

AQUÍ, ALLÀ I A TOT ARREU 

En aquesta edició de la Biennal de Paisatge de Barcelona, es busca una dimensió internacional tant en la convocatòria del Premi Rosa Barba, sobre projectes recents, com en l'abast dels objectius contemporanis d'investigació i debat. 'Un paisatge per a tu' focalitza en el component social per a la nova projectualitat i vol aprofundir en l'aspecte participatiu i en l'apropiació, per part dels usuaris, tant d'espais com de processos i objectius propis.

A la jornada 'Aquí, allà ia tot arreu' s'aprofitarà la gran tasca realitzada, en aquest sentit, per algunes de les millors revistes de Paisatgisme del món, difonent les seves tendències, voluntats i línies editorials en una virtual i apassionant revista de revistes del paisatgisme contemporani internacional.

L'exposició de línies d'interès, les apostes pels avenços projectuals i de recerca, el debat disciplinar i les propostes de futur, seran alguns dels elements que pujaran la temperatura intel • lectual d'una sessió carregada de selecta i recent informació paisatgística.

Paisatges per a tu de tot arreu.

El Simposi es duu a terme del 25 al 27 de setembre.
Per participar-hi cal omplir el formulari d'inscripció.

 

16/06/2014
Tornar