Lluís Comerón, nou president de l'ITeC

Imatge: 
©Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Comunicació)
El Patronat de la Fundació Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) ha escollit Lluís Comerón i Graupera nou president de l’entitat en substitució de Joan Ràfols Esteve, qui ha exercit la seva presidència per un període de 14 anys.

El nou president, el mandat del qual es perllongarà durant 4 anys, ha estat des de l’any 2010 membre del Patronat de l’ITeC en tant que degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Comerón és el cinquè president de l’ITeC d’ençà la seva fundació, ara fa 35 anys.

El nou president de l’ITeC, Lluís Comerón, explica que “en els darrers anys el sector de l'edificació ha treballat en la millora de la seva competitivitat. La intensitat de la crisi econòmica, tanmateix, ha alentit aquest procés, de manera que seguim tenint per davant reptes de transformació que són claus per al nostre futur. L'actual context econòmic fa pensar en una lenta recuperació del sector per als propers anys, i és aquí on el paper de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya esdevé clau”.

En opinió de Comerón “l'ITeC, organisme que aglutina els agents públics i privats del nostre sector, amb una clara orientació cap a la tecnologia i la transferència de coneixement, té un paper essencial a l'hora d'assumir i dinamitzar els reptes d'aquesta nova etapa, contribuint així a la reactivacióde la construcció en el nostre país”.

En el marc de la conjuntura actual, des de l’ITeC es posa èmfasi en la idea que els canvis normatius en el sector de la construcció i la necessitat per part de les empreses del país d’obrir-se a nous mercats fan aconsellable un acompanyament tècnic sòlid i amb experiència que previngui qualsevol contingència en aquests àmbits.
16/11/2013
Tornar