Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La Setmana del Llibre en Català al COAC

La Setmana del Llibre en Català al COAC

Avui, divendres 5 de setembre, s’inaugura la 31a edició de la Setmana del Llibre en Català a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Fins el diumenge 15 de setembre, un total de 75 expositors s’aplegaran al voltant d’un programa que inclou prop de 250 activitats, algunes de les quals es duran a terme a la plaça Nova i a la seu del COAC, on a l’altell s’habilitat el anomenat Escenari Àgora.

En aquest espai, el dilluns 9 de setembre es durà a terme a les 18 h la conversa 100 anys dels arquitectes Bonet, Coderch, Moragas i Pratmarsó, organitzada pel COAC i la Cooperativa Jordi Capell i que comptarà amb la participació de Joan Roig, Josep M. Montaner, Josep M. Rovira i Pilar de la Villa.

D’altra banda, el divendres 15 de setembre a les 18.45h, es durà a terme a la “plaça de la Paraula” la presentació de Revistes d’Arquitectura, que comptaràamb la participació dels arquitectes i membres de la redacció de les publicacions Aproximacions, Diagonal i Quaderns.

En el decurs de la Setmana també es podrà veure a l’altell de plaça Nova l’exposició Traços d’Història, un recorregut per l’obra d’Oriol Garcia Quera, un dibuixant que ha recollit en els seus comics diferents etapes de l’esdevenir de Catalunya. Els seus treballs abasten episodis que van des de Guifré i l’origen de la nació catalana fins la desteta del 1714. Així, els seus àlbums barregen el rigor històric amb la ficción.

La Setmana del Llibre en Català oferirà un descompte del 5% en la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC.
5/09/2013
Tornar