Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L’espai transmissor del túmul de Seró s’exposa a Suïssa

El projecte de Toni Gironés per al conjunt megalític situat a Artesa de Segre, que fa pocs dies va ser guardonat amb el Premi FAD, vertebra l'exposició sobre l'orbra de l'arquitecte català, que es pot visitar fins el 18 d’agost al S AM (Swiss Architecture Museum), a Basilea.

Amb el títol de Space+Matter: Life+Place, la mostra recull fins a un total de 15 projectes realitzats els darrers anys i manifesta la voluntat de l’estudi d'arquitectura de respondre amb els mitjans estrictament necessaris als requeriments plantejats, posant en valor i activant les diferents condicions en relació a l'habitabilitat en cadascun dels programes arquitectònics materialitzats.

Paral·lelament a l'exposició, en una de les sales es mostra una selecció de 132 dibuixos dels prop de 500 que l'arquitecte ha realitzat els últims 20 anys al voltant del tema “Cadaqués: dibuix i memòria".

El passat 19 de juliol, i com a acte previ a la inauguració de l’exposició, que es va dur a terme un dia després,Toni Gironés va fer una conferència al S AM on va introduir els diferents continguts que fonamenten la seva trajectòria.

L’exposició forma part del cicle Spatial Positions, amb que el museu suís planteja una reflexió al voltant de l’arquitectura, el seu rol social i la seva relació amb els espais i les persones.
Entitat organitzadora: 
Swiss Architecture Museum
26/07/2013
Tornar