Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Renovació del conveni per a l'accés a les normes UNE

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) ha renovat el conveni de subscripció amb AENOR per a l’accés a la col·lecció completa de normes UNE.

En base al conveni entre ambdues entitats, el COAC posa a l'abast dels col·legiats amb Tram Complementari un visor en línia de les normes UNE. El servei permet consultar aquesta normativa directament des del web del COAC accedint a la pàgina específica d’AENOR.

Normes UNE per al correcte desenvolupament de projectes
Les normes UNE són documents tècnics que, amb caràcter general, són d’aplicació voluntària. Això no obstant, quan les disposicions legislatives hi fan referència, els seus continguts -en la seva totalitat o en part- es converteixen en obligatoris.

Actualment, gran part del marc reglamentari vigent fa esment a un ampli nombre de normes UNE. Per aquest motiu, és de gran rellevància que els tècnics hi tinguin un fàcil accés per a un correcte desenvolupament dels projectes i de la justificació de les exigències normatives.

Podeu accedir al visor de les normes UNE des de la pàgina de l’OCT.

El conveni dona accés a un nombre limitat de consultes de forma simultània. En aquest sentit, si en algun moment el sistema no permetés l’accés, es pot tornar a fer la consulta al cap d’uns minuts.


1/03/2024
Tornar