Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
CE3X

Next Generation: Programa CE3X i millora de l'eficiència energètica en projectes de rehabilitació

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc de la recent convocatòria d'ajuts dels fons Next Generation, l'Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC organitza dues jornades en línia al voltant del programa CE3X per a certificacions energètiques. Les sessions, adreçades als arquitectes col·legiats, aniran a càrrec d'EFINOVATIC, empresa creadora del programa CE3X, i tindran lloc els dimecres 27 d'abril i 4 de maig a les 12 h. 

Les dues jornades, de caràcter pràctic, estan enfocades a la millora de l'eficiència energètica en projectes de rehabilitació d'edificis d'habitatges, amb l'objectiu de donar compliment als requeriments de les convocatòries dels programes 3, 4 i 5 d'impuls a la rehabilitació residencial (RD 853/2021). 

Concretament, les convocatòries exigeixen assolir reduccions mínimes del 30% del consum d'energia primària no renovable i del 25 o 35% (segons zona climàtica) de la demanda de calefacció i refrigeració anual global. Durant les sessions es plantejaran estratègies per a assolir aquestes reduccions. La primera sessió se centrarà en les estratègies sobre l'envolupant tèrmica i la segona en les estratègies sobre les instal·lacions.

Entre d'altres requeriments, cal presentar 3 certificacions energètiques per tal de justificar que s'han assolit les reduccions exigides (CEE inicial de l'edifici, CEE del projecte de rehabilitació i CEE al final de l'obra). Per això, és important conèixer bé el funcionament de l'eina CE3X per a una correcta comparativa dels certificats.

Presentarà els actes Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i les ponències aniran a càrrec de Miguel Ángel Pascual, soci director d'EFINOVATIC.


Inscripcions:
Estratègies sobre l’Envolupant Tèrmica a CE3X.
27 d'abril a les 12 h. Inscriu-te aquí
Estratègies sobre les Instal·lacions a CE3X.
4 de maig a les 12 h. Inscriu-te aquí
Versió per a imprimirPDF version