Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Ajuda'ns a millorar el servei d'IIT del COAC!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC llança una breu enquesta de satisfacció sobre la tramitació dels Informes d'Idoneïtat Tècnica (IIT) per a l'Ajuntament de Barcelona, per tal de conèixer la situació actual del tràmit i seguir així optimitzant aquest servei col·legial.

És per això que, si has tramitat algun IIT –sigui amb el COAC o amb alguna altra entitat–, volem conèixer la teva experiència. Et demanem que dediquis uns minuts a respondre unes preguntes sobre la gestió del tràmit, els terminis de revisió i l'aplicació informàtica, entre d'altres. Les dades recollides ens permetran avaluar el servei que es dona des del Col·legi i poder detectar d'aquesta manera àrees de millora.


El COAC, líder en l'emissió d'IIT
L'Informe d'Idoneïtat Tècnica, implantat a la ciutat de Barcelona fa més de 10 anys, és un tràmit previ a la sol·licitud del permís d'obres (comunicat o llicència), i té per objecte verificar que el projecte i la documentació tècnica compleixen els requisits d'integritat documental, suficiència i idoneïtat, i acreditar el compliment de la normativa de seguretat, accessibilitat, habitabilitat i ecoeficiència.

Els arquitectes del Servei de Visat del COAC són professionals experts que acumulen una experiència de més de 50.000 expedients informats favorablement. A la garantia de qualitat de la revisió, s’afegeix una atenció personalitzada que facilita a l’arquitecte la resolució de dubtes. A més, amb l'objectiu de donar suport a la professió, el COAC aplica els preus mínims del barem establert per l'Ajuntament de Barcelona.
10/07/2023
Tornar