Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
espai sant joan de deu

Concurs d'idees per a l'Espai Natural Terapèutic del Pediatric Cancer Center Barcelona

Imatge: 
Nou Espai Terapèutic del Pediatric Cancer Center PCCB de l’Hospital Sant Joan de Déu

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, un dels centres pediàtrics de referència a Europa, ha inaugurat aquest mes de juny el Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB), un nou centre monogràfic al servei d'infants i adolescents amb càncer, dissenyat per l’estudi d’arquitectura Pinearq. 

Coincidint amb la seva posada en marxa, l’Hospital de Sant Joan de Déu convoca un concurs d’idees per pensar com han de ser els entorns al voltant d’aquest nou centre. L’objectiu és afavorir la reflexió i l’aportació d’idees per a la transformació d’un espai natural que permeti un ús terapèutic per als pacients oncològics i les seves famílies.

Es tracta d’un concurs d’idees amb intervenció de Jurat en una fase, amb premis als cinc participants millor classificats. Aquest concurs compta amb la col·laboració del COAC i del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC).

L'objectiu és rebre propostes relatives a l’adaptació de l’espai natural adjacent al PCCB, així com de l’edifici d’aigües de Barcelona (només es permeten fer modificacions toves), amb la volutat d'aconseguir un espai verd inclusiu i accessible, i que a més connecti la ciutat amb el Camí de les Aigües.

Consulta el Plec de bases del concurs i la documentació tècnica i/o gràfica: fitxa urbanística, baranes, topogràfic i mobiliari. També pots veure com és la zona: fotografia 1, fotografia 2, fotografia 3, fotografia 4, fotografia 5.

Podeu sol·licitar, també, el topogràfic en format Autocad enviant un correu electrònic a infoconcursos@coac.net.

El termini de presentació de propostes finalitzarà el 30 de setembre a les 14 h.

Presentació del concurs
Aquest concurs es va presentar al COAC el passat 20 de juny. Recupera el vídeo de l'acte de presentació:


 
Festa d’Arquitectura

La proposta de l'Espai Terapèutic neix a la Festa d’Arquitectura organitzada per la Demarcació de Barcelona del COAC el 2019, on es va fer una plantada d’arbres darrera de l’Hospital Sant Joan de Déu, dissenyada pels estudiants de l’optativa de Paisatgisme de l’ETSAB i dirigida per l’arquitecta Marina Cervera. El propietari dels terrenys adjacents ha cedit 25 hectàrees al PCCB i l’Hospital ha demanat suport al COAC per impulsar el concurs per renaturalitzar aquest espai.

29/06/2022
Tornar