Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Llibres sobre una taula.

El COAC convoca un concurs per a la direcció dels propers números de la revista Quaderns

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’any 2017 la revista del COAC "Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme" va iniciar una nova etapa. D'una banda, les tasques d’edició, producció i distribució de la revista les fa ara Polígrafa Ediciones, editorial amb una dilatada i reconeguda experiència en l’edició de llibres d’art i d’arquitectura.

D'altra banda, aquesta nova etapa es caracteritza pel fet que cada número de la revista el dirigeix un arquitecte diferent, de manera que cada número es considera com una revista d’autor. Es vol així recollir diferents mirades sobre l’arquitectura contemporània.

Atesa la bona acollida dels darrers números, el Col·legi mantindrà aquesta dinàmica els propers anys. És per això que ara es convoca un concurs per a l’adjudicació de la direcció dels números 274 (primavera 2020), 275 (tardor 2020), 276 (primavera 2021) i 277 (tardor 2021).

Termini de presentació
Les propostes es podran presentar fins al divendres 14 de juny a les 12 h. Es pot fer presencialment al Registre del COAC (plaça Nova 5, 5a planta, Barcelona) o bé per correu electrònic a registre@coac.net. Entre les propostes que es rebin, el jurat triarà quatre arquitectes, cada un dels quals dirigirà un dels quatre propers números de la revista.

Consulta les bases del concurs.


Quaderns, la revista de capçalera del COAC
Publicada ininterrompudament des de l’any 1944, la revista ofereix una visió crítica i de referència de l’arquitectura catalana i internacional i reflexiona sobre la contribució dels arquitectes a la realitat cultural i social del seu entorn.

En les seves diferents etapes ha comptat amb la direcció d’arquitectes de renom com Cèsar Martinell, Manuel de Solà-Morales, Òscar Tusquets o Josep Lluís Mateo. El Col·legi té digitalitzats tots els números, que són de consulta gratuïta.
 
23/04/2019
Tornar