Premis FAD

L'ArquinFAD convoca els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2022

Imatge: 
© Arquinfad
L'ArquinFAD obre el proper 1 de desembre la convocatòria dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2022. En aquesta 64a edició, l’arquitecta Inês Lobo presidirà el jurat, acompanyada pels vocals Paloma Cañizares, Josep Puigdomènech, Pep Quilez, Maria Rubert de Ventós i Jorge Vidal.

La convocatòria consta de quatre categories –Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres– a les quals es podran presentar totes aquelles obres acabades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021 en l’àmbit de la Península Ibèrica i les illes.

Així mateix, es convoca la 17a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, a la qual poden presentar-se els treballs publicats en l’àmbit de la Península Ibèrica, amb data de publicació original del 2021. El jurat d’enguany està integrat per Marta Llorente com a presidenta i els vocals Kathrin Golda-Pongratz i Alessandro Scarnato.

Finalment, es convoquen els Premis FAD Internacionals. En aquesta 9a edició, i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món, es podran presentar les obres acabades entre l’any 2019 i el 2021, ambdós inclosos. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la Península Ibèrica i les illes. El jurat està integrat per Carme Pinós com a presidenta i els vocals Pere Buil i Diane Gray.

El període per a la presentació de propostes finalitzarà a les 12 h del dia 26 de gener de 2022.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web d'ArquinFAD.
 
 
 
 
26/11/2021
Tornar