Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquidoc posa en marxa el seu nou canal de Youtube

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Arquidoc, l'empresa que ha desenvolupat l'editor de memòries per a projectes bàsics d’edificació tant per a obra nova com per a intervencions en edificis existents, ha posat en marxa un canal de Youtube per difondre les utilitats d'aquesta eina informàtica.

Al canal hi trobareu una introducció a l'Editor de Memòries, així com tutorials relacionats amb el Codi Estructural i amb els Terres en contacte amb el terreny. A aquests vídeos s'aniran sumant nous continguts audiovisuals de suport.

Accediu al canal de Youtube per veure els vídeos disponibles

L'editor de memòries
Arquidoc és una eina pensada per ajudar els arquitectes en la redacció de les memòries dels seus projectes seguint la guia de continguts del COAC així com les prescripcions tècniques del Codi Tècnic de l’Edificació. Es tracta d'una aplicació en línia que no requereix la instal·lació de programari i permet que més d’una persona treballi alhora sobre el mateix document. Funciona en la modalitat de pagament per ús.

L’editor organitza el text que facilita la descripció del projecte bàsic, la seva justificació i el compliment del CTE en funció de l’ús de l’edifici, aportant solucions i resolent part del càlculs necessaris. També coordina la informació per crear una memòria sense contradiccions. L'aplicació permet generar els documents tant en català com en castellà i el document final es pot descarregar en format .doc o en .pdf.

Accedeix a ARQUIDOC

1/03/2024
Tornar