Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
símbol feminista

Les comissions de gènere i la plena integració i reconeixement de la dona al món professional

Imatge: 
© Dones
Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha organitzat per al proper 20 de març a les 18.30 h la jornada "Les comissions de gènere i la plena integració i reconeixement de la dona al món professional".

L'acte, que es durà a terme a la 8a planta de la seu de l'Associació (c. Mallorca, 283 de Barcelona), té per objectiu compartir experiències i aprenentatges de les comissions de gènere de quatre col·legis professionals, així com la influència que han tingut en els respectius col·legis per aconseguir canvis.

Així mateix, es parlarà dels avenços i assoliment dels reptes proposats al "Decàleg per l’Equitat de Gènere de la Comissió de Dones i d’Igualtat de la Intercol·legial", un document que recull 10 recomanacions per garantir un tracte equitatiu entre homes i dones dins el món professional i eliminar la discriminació per raó de gènere, en sintonia amb altres associacions i moviments feministes.

Confirmació d’assistència 
mitjançant un correu electrònic a intercat@icab.cat


Programa

18.30 h Benvinguda institucional
· Sandra Bestraten i Castells, presidenta de la Comissió de Dones i d’Igualtat de l’Associació de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC.  

18.40 h Taula Rodona
· Marina Roig Altozano
, vicepresidenta de la Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.
40 anys de la Comissió de Dones Advocades.
· Sara Morreres Quesada, presidenta de la Secció de Dones, Gèneres i Diversitats del Col·legi Oficial de de Psicologia de Catalunya.
25 anys de la Secció de Dones del seu Col·legi.
· Lorena Vela Verde, actual membre de la Comissió d’Equitat del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya.
5 anys de la seva Comissió de d’Equitat.
· Cristina Mora Porcel, secretària de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.
5 anys del Grup de Dones Arquitectes del COAC.

Modera: Núria de José Gomar, periodista i vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya

19.20 h Torn obert de preguntes 

19:30 h Lectura de conclusions

19.40 h Cloenda

19.45 h  Fotografia de família

20.00 h Copa de cava 


La Comissió de Dones i d'Igualtat de la Intercol·legial
La Comissió, de la qual el COAC en forma part i n'ostenta la presidència des del 2023, es va crear el 2018 i des d'aleshores treballa en pro de la promoció de les dones professionals en la societat i les polítiques d’igualtat. En aquests anys, la Comissió ha organitzat conferències, jornades de networking i altres activitats per donar visibilitat al paper desenvolupat per les dones en la societat actual i, en especial, en l’àmbit dels col·legis professionals. També ha treballat per formular estratègies comunes per donar visibilitat a les dones en tots els àmbits i per al foment de polítiques de paritat i d’igualtat, amb especial atenció a qüestions com la bretxa salarial. 
Versió per a imprimirPDF version