Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del Protocol de Sostenibilitat

Imatge: 
© AMB
El proper dimarts 29 de novembre es durà a terme la presentació del document 'El Protocol de Sostenibilitat. Criteris ambientals per als projectes i les obres de l’AMB i l’IMPSOL' a la Sala Mirador del COAC. Eulàlia Figuerola, vocal de sostenibilitat de la demarcació de Barcelona, serà l'encarregada de presentar l'acte que començarà a les 18 h.

El Protocol de Sostenibilitat va néixer per responsabilitat professional i institucional davant la crisi climàtica amb la voluntat de dotar els tècnics de projectes i obres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona de recursos per donar resposta als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) promoguts per les Nacions Unides en el context internacional de l’Agenda 2030.

Es tracta d'una eina transversal amb una visió holística que permet avaluar l’impacte ambiental de les decisions que es prenen en la redacció dels projectes i l’execució de les obres. Una guia que ens orienta cap a millorar la gestió dels recursos, avançar en la reducció de les demandes hídrica i energètica, i fomentar la biodiversitat, la mobilitat sostenible, les energies renovables i la renaturalització urbana; tot plegat per mitigar el canvi climàtic i adaptar-nos-hi.

L’experiència adquirida a través de la seva aplicació pilot, el coneixement en àmbits específics d’alguns dels seus tècnics i el treball de tot l’equip de sostenibilitat d’Espai Públic, han donat lloc a una revisió que apropa el protocol a les possibilitats reals d’assolir els objectius que s’hi proposa. 

En definitiva, representa un pas endavant per afrontar els reptes del canvi climàtic des de la realitat del territori i, per això, és un document en constant revisió, que s'anirà modificant a mesura que s'assoleixin determinats objectius, que apareguin noves oportunitats o que les circumstàncies ens ho demanin.

Inscripcions per assistir-hi:
· Presencialment
· En línia

 

Versió per a imprimirPDF version