Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Save the date 'Re_Arquitectura. Jornada professional a Palafrugell'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, amb la implicació de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, presenta el RE_Arquitectura, una jornada de conferències i debats sobre diferents vessants de la sostenibilitat en l’àmbit de l’arquitectura, que tindrà lloc el divendres 21 d’octubre al nou auditori del Castell de Cap Roig, aprofitant la inauguració d’aquest espai en la construcció del qual s’han tingut en compte, per exemple, criteris de baix impacte visual o geotèrmia. El programa de la sessió inclou ponències sobre materials, estructures, sistemes i exemples d’edificacions que tenen en compte l’entorn, el baix impacte, la RE_utilització i altres criteris de sostenibilitat aplicables a l’arquitectura.

Amb motiu d’aquesta jornada professional, els allotjaments del municipi us ofereixen descomptes perquè aprofiteu per passar el cap de setmana a Palafrugell amb tot un seguit d’activitats lúdiques i RE_pensades  per gaudir de manera conscient i responsable amb el programa RE_Viu.

L’activitat forma part del programa RE_Palafrugell, el qual neix a iniciativa de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell amb l’objectiu de crear un espai de reflexió a través d’activitats d’oci i també en l’àmbit professional, des d’on es posi en valor un territori compromès amb el nou paradigma socioeconòmic.

Us animem a guardar-vos aquesta data i a visitar el web re.palafrugell.cat on pròximament trobareu tota la informació. Les inscripcions s’obriran el 12 de setembre.

Consulta el programa
3/08/2022
Tornar