Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

6a edició del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Inscriu-t'hi!

Imatge: 
Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic
Organitzat amb el suport del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, el Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (Architectural Heritage Intervention –AHI), és un certamen biennal que té com a objectiu distingir les intervencions de qualitat en el patrimoni construït a Europa i contribuir a la seva divulgació.

En la seva sisena edició, el concurs d'enguany contempla tots aquells treballs realitzats o publicats entre l'1 de gener de 2016 i el 31 de desembre de 2022 en l'àmbit territorial europeu i que compleixin els requisits d'alguna de les quatre categories que conté el Premi, amb l'excepció de la categoria 'Divulgació', on s'accepten treballs d'autors europeus a l'estranger.

Categories

1. Patrimoni construït
Dirigida a totes aquelles intervencions arquitectòniques, de caràcter permanent o efímer, de qualsevol escala, en béns arquitectònics d'interès patrimonial.

2. Espais exteriors
Dirigida a totes aquelles intervencions que tractin i proposin solucions per a l'espai públic històric, entès com a espai dinamitzador de les relacions socials i econòmiques que existeixen en els centres històrics.

3. Planejament
Dirigida a tots aquells Plans Especials de Protecció del Patrimoni, Catàlegs, Inventaris, Plans Directors o qualsevol altre instrument de Planejament, dirigit a la protecció, conservació i posada en valor del patrimoni arquitectònic.

4. Divulgació
Dirigida a totes aquelles iniciatives i accions que tenen com a objectiu la divulgació dels valors del patrimoni arquitectònic, no sols entre els professionals i tècnics del sector, sinó entre la societat en general.

A més, els directors del concurs, juntament amb el guanyador de la 5a edició, atorgaran una Menció Especial de Restauració a aquella intervenció que, des del punt de vista tècnic i metodològic, destaqui per la seva qualitat, precisió i respecte.

La convocatòria romandrà oberta fins al 17 de març de 2023 a les 24:00 hores (GMT +1).

El preu de cada inscripció serà de 100 € (IVA inclòs). Per als membres de l'AADIPA serà de 90 € (IVA inclòs). Un mateix autor pot presentar més d'un treball. Una mateixa intervenció pot optar al premi en diferents categories. Serà necessari, no obstant això, que es pagui la inscripció corresponent per a cada categoria.

Podeu consultar les bases i més informació aquí

Per inscriure-us-hi, aquí.
19/01/2023
Tornar