Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Oberta la convocatòria pels Premis Arquitectura del CSCAE

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb l'objectiu d'acostar a la societat els valors de l'arquitectura i la seva importància en el benestar, la salut i seguretat de les persones i en la construcció d'un món més sostenible, arrenca una nova edició dels Premis ARQUITECTURA.

Organitzats pel Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) i amb el patrocini oficial de COMPAC, aquesta convocatòria reformula el Premi Compromís per a distingir treballs de divulgació i difusió arquitectònica, innovació i emprenedoria, així com altres maneres d'exercir la professió. Paral·lelament, tornaran a concedir-se el Premi Sostenibilitat i Salut (valors universals), Premi Nova Bauhaus (valors culturals i artístics), Premi Hàbitat (valors bàsics de l'Arquitectura i l'Urbanisme), Premi Re a la rehabilitació (valors associats a la rehabilitació, renovació i regeneració) i el Premi Professió (valors professionals i ètics).

Juntament amb aquests primers sis premis, també s'entregaran tres guardons de caràcter especial: el Premi d'Arquitectura Espanyola, el Premi d'Urbanisme Espanyol i el Premi a la Permanència, destinat a reconèixer aquelles obres que més destaquin tant pel seu correcte envelliment com per la seva vigència i actualitat, com a valors intrínsecs de l'Arquitectura i l'Urbanisme.

La convocatòria està oberta als treballs realitzats a Espanya i a l'estranger per arquitectes (i/o per equips dirigits per arquitectes) col·legiats a Espanya. Els treballs que no requereixin col·legiació per al seu desenvolupament hauran d'estar dirigits per titulats i titulades en Arquitectura. A més, no està limitat el nombre de propostes que un autor o grup d'autors pot presentar a aquesta convocatòria.

Les obres i treballs que concorrin als Premis ARQUITECTURA hauran d'haver estat finalitzats entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022, tots dos dies inclosos, excepte en els presentats al Premi a la Permanència. En aquest cas, hauran d'haver estat realitzats entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2002, ja que es reconeix a aquelles obres que compleixen vint anys.

El termini per a presentar les propostes acabarà el dimarts, 28 de febrer de 2023, a les 23.59 hores.

Més informació.

Podeu consultar les bases aquí.
13/01/2023
Tornar