Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Noves guies per a la ciutadania sobre la ITE i la seguretat en les obres de rehabilitació

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’Oficina Consultora Tècnica del COAC, seguint amb la tasca de facilitar informació al ciutadà, posa a la nostra disposició dues noves guies que tracten els temes de la Inspecció Tècnica dels Edificis d'habitatges i de la Seguretat i Salut a les obres de rehabilitació i manteniment, que se sumen a les guies publicades anteriorment sobre el Certificat d’Eficiència Energètica i sobre la gestió de la rehabilitació d’un edifici d’habitatges.

La Guia sobre la Inspecció Tècnica dels Edificis d'habitatges és una eina per tal de que el ciutadà sigui coneixedor del valor d’aquesta inspecció, els passos a seguir per part dels propietaris i la tipologia i importància de les deficiències que es poden detectar. 

La Guia sobre Seguretat i salut a les obres de rehabilitació i manteniment es centra en informar a la propietat de les seves responsabilitats i dels procediments a seguir en relació a la seguretat i salut en les intervencions en edificis d’habitatges existents. Així mateix es proporcionen recomanacions per a la bona gestió de la seguretat a l’obra.

Aquestes guies han estat elaborades pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, juntament amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida i la Comissió de Rehabilitació i Manteniment d'Edificis (RIME).

Es poden descarregar també les guies publicades anteriorment: Com obtenir el Certificat d’Eficiència Energètica dels edificis existents i Com gestionar la rehabilitació d’un edifici d’habitatges.

Els arquitectes col·legiats podem consultar tots els documents publicats per l'OCT accedint a la seva pàgina web.
3/06/2016
Tornar