Architect@Work Barcelona

El COAC participa en la 4a edició de la fira Architect@Work Barcelona

Imatge: 
Architect@Work Barcelona
Enguany el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya participa de nou a la fira ArchitectAtWork Barcelona, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de setembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

ArchitectAtWork és una fira que es realitza des del 2003 a diferents ciutats europees amb l'objectiu de donar a conèixer les últimes tendències de productes, en un ambient distès que facilita el networking entre professionals i empreses. Londres, París i Berlín són només algunes de les ciutats que han albergat aquest saló, que any rere any es van repetint gràcies a la bona acollida i participació. En l'última edició que es va celebrar a Barcelona el 2019, la fira va comptar amb més de 3.000 visitants.

Els arquitectes col·legiats que estigueu interessats en visitar el saló, us hi podeu inscriure gratuïtament.

El COAC hi participa amb un estand i una conferència
En el marc del programa d'actes paral·lels de la fira, el COAC organitza una conferència sobre "Disseny d'espais interiors saludables", en línia amb el tema escollit per ArchitectAtWork per al 2021: Oxigen i Arquitectura. Durant l'acte, que tindrà lloc el 16 de setembre a les 18 h, l'arquitecta Sònia Hernández-Montaño presentarà l'eina web Espais Interiors Saludables, desenvolupada per l'Oficina Consultora Tècnica del COAC.

A més, el Col·legi disposarà d'un estand on s'oferirà informació dels cursos que imparteix l'Escola Sert sobre salut i arquitectura, i es presentaran els diferents serveis de la institució, així com les diverses opcions de col·legiació que el COAC ofereix segons la situació laboral del professional.

Per a més informació, visiteu el web d'ArchitectAtWork Barcelona.
3/09/2021
Tornar