Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita guiada al COAC

Últimes visites guiades! Vine a conèixer la seu del COAC i l'exposició de Llinàs

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Les visites guiades a la seu de Barcelona, que tenen lloc els dissabtes a les 11 h i a les 12 h, finalitzaran el proper 1 de juny. Aprofita l'oportunitat i vine a descobrir la casa dels arquitectes!

Durant la visita coneixeràs la història de la seu del COAC i la seva recent renovació. Descobriràs els diferents espais de l'edifici, que inclouen un mirador de 360º, amb vistes úniques a Ciutat Vella, i una obra de Picasso oculta. També es visitarà l'exposició "Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs", que celebra la donació a l’Arxiu Històric del COAC del fons professional de Llinàs, recentment guardonat amb la Medalla d'Or de l'Arquitectura.

El servei de visites guiades va arrencar, amb gran èxit, el passat mes de novembre amb l'exposició ‘Picasso, l’urbanisme i la síntesi de les arts’. L'objectiu de la iniciativa és acostar la cultura arquitectònica a la ciutadania, en línia amb l'esperit del Centre Obert d'Arquitectura, alhora que es vol posar en valor el gran interès cultural de les exposicions programades i potenciar el coneixement de l'arquitectura. 

La visita tindrà el següent preu:
 ·  arquitectes col·legiats: 3€
 ·  no col·legiats: 6€
 ·  menors de 12 anys: gratuït

Últimes visites programades. Inscriu-t'hi!
Cal omplir un formulari per assistent:

· 18 de maig a les 11 h
· 18 de maig a les 12 h
· 25 de maig a les 11 h
· 25 de maig a les 12 h
· 1 de juny a les 11 h
· 1 de juny a les 12 h

Visites per a grups
Si vols reservar una visita guiada per a un grup de persones (màxim 15), envia un correu electrònic a cultura@coac.net per consultar la disponibilitat.
 
 
 
12/03/2024
Tornar