Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Ordinador portàtil

Descobreix tots els postgraus de l’Escola Sert a les sessions informatives

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Durant el mes de juny, l’Escola Sert organitza 6 sessions informatives per donar a conèixer la seva oferta formativa de Postgraus i Màster, una excel·lent opció per avançar en la teva carrera professional. 

Es tracta de sessions online amb els responsables de cada formació, que explicaran el funcionament del curs i en detallaran el programa de continguts. Aquestes sessions tindran lloc entre el 5 i el 20 de juny, de 17 a 18 h.

A més, l'Escola Sert llança una nova promoció early bird amb descomptes addicionals del 15% en els seus màster i postgraus. Us podeu beneficiar d’aquesta bonificació fins al 30 de juliol!

5 de juny: Postgrau en Rehabilitació d'Edificis
El cicle començarà amb la sessió del 5 de juny, sobre la 18a edició del Postgrau en Rehabilitació d’Edificis, on el director del programa, David Lladó, i els responsables de cada mòdul, Ramon Muñoz i Mercè Zazurca, explicaran com la Rehabilitació és una de les claus per afrontar els reptes de l’emergència climàtica, la gestió eficient de l’energia i la descarbonització.

6 de juny: Postgrau en BIM Management
El Postgrau en BIM Management centrarà la segona sessió informativa. La directora del postgrau, Maria Duran, explicarà com aquesta formació et permetrà incorporar aquesta metodologia en el procés de disseny dels projectes d’arquitectura.

12 de juny: Màster en Direcció d'empreses immobiliàries innovadores i Postgrau en Anàlisi i Gestió d'operacions
La tercera sessió tindrà lloc el 12 de juny i se centrarà en dos programes: la 6a edició del Màster en Direcció d'empreses immobiliàries innovadores i el Postgrau en Anàlisi i gestió d'operacions i projectes immobiliaris. L’habitatge, més que mai, necessita d’una empenta i una nova aproximació per fer front a les necessitats actuals i la demanda creixent de noves maneres d’habitar. Marc Torrent i Ana Puig-Pey et donaran les claus de com formar-te en els nous paradigmes de la gestió immobiliària.

18 de juny: Postgrau sobre Administració pública
La quarta sessió se centrarà en el postgrau de Planificació i gestió del territori, equipaments i espai públic. Especialització de tècnics i arquitectes pel treball en l'administració pública i preparació per a les proves d'oposicions. El programa inclou documentació específica/complementària per a la preparació d'oposicions públiques d'arquitecte superior, amb un resum dels diferents temes específics.

19 de juny: Postgrau d'Arquitectura Sostenible
La següent sessió en agenda és la destinada a l'11a edició del Postgrau d'Arquitectura Sostenible. Tindrà lloc el 19 de juny i anirà a càrrec de Victor Viscor i Gerardo Wadel, director i docent del programa respectivament. Explicaran com aquesta formació et prepararà per a donar resposta als reptes que la sostenibilitat planteja al sector. És cada vegada més important tenir una visió conceptual global i a la vegada aprofundir en tots aquells aspectes tècnics que ens exigeix la normativa.

20 de juny: Postgrau en Sistemes Constructius
El 20 de juny tindrà lloc la sessió sobre el Postgrau en Nous Sistemes Constructius, amb els directors Marc FolchJordi Pagès i Miquel Rodríguez, que explicaran el programa i funcionament del curs: mòduls, exercicis, visites, avaluació… Les exigències en matèria de sostenibilitat i els objectius de descarbonització per al 2030 exigeixen un coneixement clar dels diferents sistemes constructius i les seves característiques.
15/05/2024
Tornar