Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Edificis

Publicada l’eina de Predimensionat de Rehabilitació Energètica ESPREH en versió web

Imatge: 
© CATEB

Ja està disponible la versió web de l’Eina de Suport al Predimensionat de la Rehabilitació Energètica d’Habitatges (ESPREH).

Aquesta eina informàtica pretén facilitar el predimensionat dels principals paràmetres de rehabilitació energètica, el compliment dels quals pot donar accés a les subvencions posades en marxa en el marc dels fons Next Generation EU (RD 853/2021).

Es tracta d’un instrument adreçat als tècnics redactors de projectes per tal de facilitar-los el diàleg amb els seus clients a través de la preavaluació dels escenaris possibles de rehabilitació del seu edifici i, d'aquesta manera, escollir la millor de les opcions des del punt de vista tècnic i econòmic. En concret, el seu ús facilita de forma àgil el predimensionat de la reducció de la demanda energètica i de l’energia primària no renovable, així com del cost econòmic de les mesures de millora proposades.

Podeu accedir al programa a través del web de l’ITeC.
(Cal registrar-se prèviament)

L'aplicació ha estat desenvolupada per l’ITeC amb el patrocini de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB).

Per a més informació, podeu consultar el vídeo de la presentació de l’eina.

8/08/2023
Tornar