Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Enquesta de Llicències Municipals

Ajuda'ns a millorar la tramitació de les llicències municipals!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des de l'Observatori de Llicències del COAC treballem activament amb les administracions locals per a l'agilització de la concessió dels permisos d’obra, tant per la seva afectació directa en la feina del col·lectiu, com per la repercussió econòmica i social que té l’activitat de la construcció al nostre territori.

Per aquest motiu, volem conèixer la vostra experiència en primera persona. Així, cada vegada que viseu un projecte d’execució d’edificació –o bé un projecte bàsic i d’execució–, rebreu un correu electrònic amb un enllaç a una breu enquesta, que ens permet recollir informació relativa a la tramitació de les llicències dels projectes visats al COAC.

La vostra col·laboració és clau per poder disposar d’informació en temps real dels terminis dels permisos d’obra i les tramitacions administratives en tots els municipis catalans, fet que ens dota d’una eina molt poderosa per seguir defensant els interessos dels arquitectes i la dinamització del teixit econòmic que això representa.

Les llicències, un tema prioritari
Aquesta acció se suma a les ja anteriorment impulsades. Els anys 2019 i 2021, el COAC va realitzar dues enquestes als arquitectes col·legiats sobre l'obtenció de les llicències que, juntament amb l’enquesta de 2022 als tècnics municipals, ens han permès recollir informació rellevant relativa a aquest tràmit a les diferents poblacions de Catalunya. Aquestes dades, que només podem obtenir a través dels arquitectes, són claus per al Col·legi.

La vostra col·laboració ens fa més forts.
Ajuda'ns a continuar treballant per millorar la tramitació dels permisos d'obra!
25/04/2023
Tornar