Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premi Internacional de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas

Obertes les inscripcions al Premi Internacional de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas

Imatge: 
© Premi Internacional de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas
En el marc de la 12a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, que se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre de 2023, s'obren les inscripcions del Premi de Paisatgisme Rosa Barba Casanovas. L'objectiu de la convocatòria és reconèixer les millors i més innovadores pràctiques en Arquitectura del Paisatge per a projectes creats arreu del món entre el 2017 i el 2022. 

Tots els projectes seleccionats formaran part d'una exposició i seran publicats tant al catàleg de la Biennal com al seu arxiu digital. A més, el Jurat Internacional seleccionarà de 7 a 11 finalistes que seran convidats al Simposi de la Biennal. El guanyador serà premiat amb una dotació de 15.000 euros, gràcies a la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.

El Jurat de l'edició d'enguany estarà format per Gareth Doherty, Martha Fajardo, Bruno Marques, Kotchakorn Voraakhom i Julio Gaeta.

Paral·lelament, es convoca també el Premi Internacional d'Escoles de Paisatgisme. En aquest cas, el Jurat estarà format per Carme Ribas, Tim Waterman, Laurence Vacherot i Eulalia Gomez.

El termini de presentació a ambdues convocatòries
finalitzarà el 30 de maig de 2023.

Per consultar les bases i participar-hi, visiteu el web de la Biennal.

Biennal Internacional de Paisatge
Des dels seus inicis, la Biennal pretén aprofundir i generar debat entorn del paisatge, tant des d'un punt de vista ambiental -motor de conservació paisatgística- com a través de l'arquitectura del paisatge. L'esdeveniment, que s'ha convertit en referent a escala internacional, reuneix els professionals i experts del paisatgisme per reflexionar sobre com afrontar la mitigació del canvi climàtic i com el paisatge es pot convertir en una eina primordial per aconseguir-ho.
 
16/03/2023
Tornar