Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC posa el focus en la descarbonització i la salut al saló Construmat

Imatge: 
© Construmat
Del 21 al 23 de maig, Construmat celebra la seva 23a edició amb la participació del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. El COAC comptarà amb un estand dedicat al Congrés de la UIA, que se celebrarà a Barcelona el 2026, i organitza una sèrie de diàlegs constructius al voltant de la salut i la sostenibilitat.

El Congrés de la UIA, protagonista de l'estand del COAC
L'estand del Col·legi d'Arquitectes vol donar a conèixer la proposta de comissariat del Congrés Mundial d'Arquitectura de la UIA Barcelona 2026. Sota el títol 'Becoming. Architectures for a planet in transition', el projecte analitzarà la capacitat de l’arquitectura per transformar la realitat a través del temps. Alhora, l'estand posarà en valor el lloguer dels espais de les seus del COAC.

Diàlegs sobre sostenibilitat i salut
Durant els dies que dura el saló de la construcció, el COAC presenta una sèrie de diàlegs constructius que posen el focus en la sostenibilitat i la salut, amb una clara voluntat didàctica. 

En l'àmbit de la sostenibilitat i l'adaptació al clima i al territori, se celebraran 3 diàlegs sobre criteris de rehabilitació, construcció en fusta i sistemes constructius massius. Un total de 8 estudis d'arquitectura ens explicaran com fan front, a través de la seva obra, a les diferents estratègies constructives.

En l'àrea de la salut i l'arquitectura, es tractaran temes que van des de l'accessibilitat fins a la qualitat de l'aire interior, passant per la salubritat, la descarbonització i l'eficiència energètica.

Consulta el programa de xerrades

Vine a Construmat!
L'estand del COAC podrà visitar-se del 21 al 23 de maig al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat (Pavelló 2 Carrer C Nivell 0 Estand 46). Recordem que els arquitectes col·legiats podeu obtenir acreditacions gratuïtes per accedir al saló clicant aquí. Si teniu qualsevol consulta pel que fa a les acreditacions, podeu adreçar-vos a comunicacio@coac.net.

Homenatge a Jaume Duró
El COAC aprofitarà l’escenari de Construmat per oferir un homenatge a Jaume Duró, que va morir el passat 16 de març. Va dirigir totes les institucions d’arquitectura a nivell professional: des del COAC i el CSCAE fins a la UIA i l'ACE-CAE. L’acte de record es realitzarà el 23 de maig.

Adom, especialista en accessibilitat, present a Construmat
Construmat comptarà enguany amb més de 300 expositors, entre els quals hi haurà el de l’empresa Adom, gràcies a la qual la seu de Barcelona del COAC disposa del primer bany amb canviador accessible en un edifici institucional ubicat a Catalunya. Aquest bany familiar + ha estat possible per la col·laboració d'Adom, especialitzada en l’adaptació d’espais i habitatges per fer-los més accessibles, que va cedir els materials i va executar-ne la instal·lació.

Participació del CSCAE
El Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, també col·laborador de Construmat, oferirà diverses activitats en el marc de la fira. A més, el dia 23 el saló acollirà el Ple de Consellers del CSCAE. Més informació.
 
 
 

23/04/2024
Tornar