Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Barcelona introdueix modificacions a la convocatòria de subvencions Next Generation i n'amplia el termini de sol·licitud

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha anunciat la modificació de la convocatòria de subvencions dels Fons Next Generation per a actuacions dels Programes 1, 3, 4 i 5 d'ajuda a la rehabilitació residencial, impulsats en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (RD 903/2022 i RD 853/2021).

Entre els canvis introduïts, destaquem:

Ampliació del termini de presentació de sol·licituds d’inscripció: el termini passarà del 30 de juny de 2023 a finalitzar el 31 de desembre de 2023.

- En el cas del Programa 5 per a l'elaboració del Llibre de l'Edifici Existent: en la sol·licitud es podrà, inicialment, presentar una memòria que inclogui les dades generals de l'edifici objecte de l'encàrrec i la quantia de l'ajut sol·licitada i, posteriorment a la resolució d’atorgació, presentar la documentació completa.

- En el cas del Programa 3 per a actuacions de rehabilitació a nivell d'edifici: es podrà presentar el permís d’obres, la sol·licitud o bé el compromís de la seva presentació als 3 mesos des de la notificació de la resolució de concessió de l'ajut.

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços:

Modificació de la convocatòria per als Programes 3, 4 i 5 (ref. BDNS 632786)

Ampliació de termini per als Programes 3, 4 i 5 (ref. BDNS 632786)

Modificació de la convocatòria per al Programa 1: edificis d'ús residencial en l'àmbit ERRP d’edificis en sòl públic (ref. BDNS 634272)

Modificació de la convocatòria per al Programa 1: edificis d'ús residencial en l'àmbit ERRP del Pla de barris (ref. BDNS 634273)

Ampliació de termini per al Programa 1: edificis d’ús residencial en l’àmbit ERRP del Pla de barris  (ref. BDNS 634273)

Recordeu que al web del COAC hi ha habilitat un espai específic on trobareu tota la informació sobre els ajuts dels fons Next Generation.
 

14/06/2023
Tornar