Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
9a edició de la Mostra d'Arquitectura del Vallès

9a edició de la Mostra d'Arquitectura del Vallès

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El programa Mostres d'Arquitectura del COAC recull l'herència de les biennals i triennals organitzades des de les diferents seus col·legials, buscant potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix mostrar altres maneres d'exercir aquest ofici –basat en la transversalitat i la resolució d'entorns complexos– que van més enllà de les atribucions clàssiques. Busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, la versatilitat d'un ofici ple de perfils professionals diversos i múltiples exercicis. En definitiva, múltiples Arquitectures.

La 9a Mostra d'Arquitectura del Vallès inclou, doncs, modalitats on poder inscriure accions, produccions... no “clàssiques” –en tant que no relacionades amb l'edificació i l'urbanisme–, on posar en valor aquells altres perfils que els arquitectes també exerceixen.

En el marc de la Mostra, es convoca també el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals; i el Premi Ciutat de Terrassa, en el qual es destaquen i es divulguen intervencions que, des de l’arquitectura, el paisatgisme..., ajudin a millorar l’entorn urbà en general.

Poden optar a la Mostra les obres i treballs finalitzats entre l'1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2022, produïts en l'àmbit de les comarques del Vallès Oriental i Vallès Occidental.

El termini de presentació finalitza el 22 de maig.

· Consulteu les bases de la Mostra i dels Premis
· Inscripcions
11/04/2023
Tornar