Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

CONVOCADA LA 6a MOSTRA D'ARQUITECTURA DE LES TERRES DE LLEIDA I EL 6è PREMI IGNASI MIQUEL PER A JOVES ARQUITECTES

Imatge: 
© COAC Lleida
La Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la 6a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida per distingir les obres més significatives, acabades entre l'1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2022 en l'àmbit de la província de Lleida.

L'objectiu de la Mostra és difondre l'arquitectura més rellevant realitzada a les nostres comarques, crear un fons documental i reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats.

En el marc d'aquesta convocatòria, la Demarcació de Lleida convoca també el 6è Premi Ignasi Miquel per a Joves Arquitectes amb la finalitat de distingir les obres més representatives realitzades pels joves arquitectes, acabades entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2022 en l'àmbit de la província de Lleida.

El programa Mostres d'Arquitectura Catalana del Col·legi recull l’herència de les Biennals, Mostres, Triennals i Premis d’Arquitectura organitzats durant més de quinze anys per seus, delegacions i demarcacions col·legials amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer el treball dels arquitectes arreu del territori català.

El termini d'inscripció i presentació de la documentació d'ambdues convocatòries finalitzarà el dia 24 de febrer de 2023.

Consulta les bases 

23/01/2023
Tornar