imatge tauleta amb informació de projecte

Les Dones Fem Recerca

Imatge: 
MuWo-Mujeres en la Cultura Arquitectónica (Pos)Moderna

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades “Les dones fem”. Sota el títol “FEM Recerca”, el dijous 16 de setembre a les 18 h tindrà lloc una conferència i posterior debat sobre recerca científica, història de les dones i arquitectura.

La sessió consistirà en la presentació del projecte de recerca MuWo-Dones en la cultura arquitectònica (post)moderna espanyola 1965-2000, un projecte finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya i pels Fons Feder de la Unió Europea.

La presentació serà a càrrec de la seva coordinadora principal Lucía C. Pérez-Moreno, investigadora de l'Institut de Patrimoni i Humanitats de la Universitat de Saragossa i professora titular de composició arquitectònica.

Així mateix, la professora Pérez-Moreno presentarà les temàtiques de debat del pròxim esdeveniment organitzat pel projecte MuWo, el Primer Congrés Nacional sobre ‘Dones i Arquitectes. Cap a una professió igualitària’. Aquest congrés està co-finançat per l'Institut de les Dones del Ministeri d'Igualtat i compta amb la col·laboració de la Fundació Arquia.

Aquesta presentació anirà seguida d'una sessió de debat sobre el present i el futur de la recerca científica en matèria de feminisme i arquitectura, a la qual se sumarà Marta Serra-Permanyer, investigadora del departament de Teoria i Història de l’Arquitectura ETSAV-UPC, professora lectora ‘Serra Hunter’ i membre de l'equip de treball del projecte MuWo.

Presentarà l'esdeveniment Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es podrà seguir a través de Microsoft Teams. És necessària inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per a accedir a la sessió.

Aquest acte se celebrarà de manera híbrida. Per aquest motiu, en el cas que es vulgui assistir presencialment, caldrà inscripció prèvia per a assistència presencial , ja que les places són limitades. 

Es pot consultar informació sobre el projecte MuWo al seu web

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d'implementar paritàriament la visibilització de les dones en el món professional".

Cicle patrocinat per:

Versió per a imprimirPDF version