Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Intervencions clau a l’edifici per assolir els requisits de millora energètica dels ajuts Next Generation

Imatge: 
REhabilita
En un context d’emergència climàtica com l’actual, la rehabilitació és la resposta per augmentar l’eficiència energètica dels nostres habitatges i edificis. En aquesta línia, els programes d'ajuda a la rehabilitació dels fons Next Generation són una oportunitat única per activar la cultura de la rehabilitació al nostre país i posar en valor el paper dels professionals del sector.

En el marc del REhabilita, el proper 23 de febrer se celebra al COAC una jornada amb la voluntat de promoure aquestes subvencions, concretament pel que fa al Programa 3 d’actuacions a nivell d’edifici a Barcelona ciutat.

En aquesta sessió es tractaran les conclusions de l’estudi "Anàlisi i propostes per a l’optimització del programa d’ajuts Next Generation per a la rehabilitació residencial", encarregat per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de facilitar l’elecció de les intervencions de millora energètica per tal d’assolir amb èxit els requisits d’estalvi energètic de la convocatòria.

RECUPERA EL VÍDEO DE LA JORNADA:


 
PROGRAMA:

9.30 h Benvinguda i obertura de la jornada
Guillem Costa Calsamiglia, degà del COAC
Celestí Ventura, president del CATEB

9.45 h Estudi: motiu, contextualització i primeres conclusions
Anna M. Font i Morera, arquitecta i directora del Programa dels Fons Europeus en matèria de rehabilitació i regeneració a l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona)

10.00 h Solucions òptimes de millora energètica segons la caracterització del parc residencial de Barcelona
Ramon Muñoz Jordán, arquitecte expert en rehabilitació, autor de l’estudi i integrant de l’equip docent de l’Escola Sert

11.00 h ITEs: El futur de la Rehabilitació
Jordi Sanuy Aguilar, director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

11.30 h Torn obert de preguntes

12.00 h Final de la jornada i refrigeri

Versió per a imprimirPDF version