Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Sessió informativa Postgrau instal·lacions i arquitectura

Sessió informativa. Nou postgrau en instal·lacions i arquitectura a l’Escola Sert

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Aquesta tardor, l’Escola Sert comença un nou Postgrau en instal·lacions i arquitectura amb l’objectiu d’ensenyar a resoldre la implantació de les instal·lacions en un projecte d’arquitectura, tenint en compte tant els requeriments de l’edifici com els propis de les instal·lacions i l’entorn normatiu vigent. També es pretén dotar l’alumnat d’una base general de coneixement sobre eficiència energètica i sostenibilitat, centrant l’atenció en les instal·lacions dels edificis.

El postgrau en instal·lacions i arquitectura et permetrà dissenyar els teus projectes integrant les instal·lacions des de l’avantprojecte, tenint en compte tant aspectes tècnics com normatius, per tal de conèixer els seus requeriments i fer-ne un disseny eficient, tant des del punt de vista energètic com arquitectònic, en projectes d’obra nova i rehabilitació.

Aquest programa de postgrau se centrarà en projectes d’habitatge i equipaments de petita dimensió, tot i que els conceptes que s’explicaran poden ser extrapolables a altres tipus de projectes o intervencions.

El proper dimecres 22 de setembre de 13 a 14 h, l’Escola Sert organitza una sessió informativa, a càrrec de la directora del curs, Ingrid Cardelús, amb la participació dels directors dels mòduls Joan Carles Reviejo i M. Lluïsa Sánchez, on es presentarà el postgrau i s’obrirà un torn de precs i preguntes.

Inscriu-te a la sessió informativa aquí.

Versió per a imprimirPDF version