Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Curs Escola Sert

L’Escola Sert comença una nova edició de les seves formacions d’estiu

Imatge: 
© Andres Flajszer

L'Escola d’Estiu arrenca, un any més, amb una nova oferta de cursos. En l'edició d’enguany, hi ha programes dedicats a temàtiques com l'aplicació del pensament crític al món de l'arquitectura, les eines del disseny resilient, o com els professionals del sector ens podem adaptar a fenòmens com l’extensió de l’ús de la intel·ligència artificial.

A més, les inscripcions que es facin abans del 31 de maig tindran un descompte del 10% sobre el preu de la matrícula. Una oferta acumulable amb altres promocions destinades als arquitectes col·legiats. 

T'expliquem en detall els nou cursos d'arquitectura i disseny que conformen l'Escola d'Estiu 2024 de l'Escola Sert:

Arquitectura i crítica aplicada
Una de les novetats per aquest estiu, un curs sobre com el pensament crític impulsa l'evolució del coneixement al sector de l’arquitectura.

Disseny interior saludable
Aprèn a dissenyar espais integrant criteris de salut que milloraran el benestar de les persones.

Regenera: Estratègies i eines de disseny resilient
La resiliència emergeix com un concepte clau a la nostra societat actual i aquest curs analitza com aplicar-la als plans urbanístics.

Metavers i IA per a arquitectes. Nivell bàsic
Aquest curs et permetrà conèixer les eines i entorns on la intel·ligència artificial pot aplicar-se en el món de l’arquitectura.

Tècniques de Renderització fotorealista amb 3dsmax i Corona Renderer
Domina les eines de representació fotorealista enfocades a la visualització arquitectònica en qualsevol situació lumínica.

Curs pràctic CTE. Requisits d'estalvi energètic
Aquesta formació vol aclarir els dubtes que els arquitectes puguin tenir sobre el document bàsic d'estalvi d'energia del CTE 2019.

Co-creació, disseny i execució d’espais d’aprenentatge
Un curs per donar suport a les comunitats educatives així com als equips tècnics que pensin en transformar els seus espais. Aquesta formació és novetat en l'oferta de l'Escola Sert. 

Aprèn a comunicar la teva història i vendre el teu projecte
L’oratòria és una eina pels professionals del nostre sector si volen vendre un projecte. Aquesta formació ensenyarà a millorar les habilitats en el terreny de la comunicació.

MidJourney Expert per a arquitectes
Aprèn a crear imatges de gran qualitat i adquireix els coneixements necessaris per a una edició òptima de les mateixes. Aquest curs també és una novetat de l'Escola d'Estiu 2024.


L'estiu s’aprofita al màxim a l’Escola Sert. I recordeu, 10% de descompte a tota aquesta oferta formativa, abans del 31 de maig!
 

6/05/2024
Tornar