Nou curs online de l'Escola Sert: Responsable de Contracte

CURS | Responsable de contracte, oportunitat i eines de projecte

El proper 5 de maig comença un nou curs online de l'Escola Sert: 'Responsable de contracte, oportunitat i eines per gestionar els projectes', dirigit pels arquitectes Isidre Roca i Jordi Teixidó.

La formació, dirigida principalment a tècnics municipals i professionals d’Administracions Públiques, té per objectiu donar-los eines per fer un adequat seguiment i control dels projectes d'acord amb la Llei de Contractes.

El curs se centra en identificar la direcció integrada de projectes com a tècnica natural de control dels projectes. Per això, es treballaran aspectes com les eines bàsiques de seguiment i control de les línies base d'abast, temps i cost; els riscos que s'assumeixen com a responsible del contracte; o els criteris de resposta als obstacles que puguin sorgir durant l'execució.

El curs dona eines útils per poder cursar, posteriorment, el postgrau 'Project Manager' de l'Escola Sert. 

Formació online 
Distribuïda en quatre sessions, aquesta formació online es desenvoluparà entre el 5 i el 26 de maig . Els alumnes disposaran d'una plataforma e-learning on les sessions queden gravades per la visualització posterior. A més a més, està oberta permanentment, per poder descarregar-se les anotacions del curs, realitzar consultes fora de l'horari de classe i participar en els fòrums.

                   

Versió per a imprimirPDF version