Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Una imatge de planejament urbanístic

L’Escola Sert estrena un postgrau d’especialització en l’administració pública i la preparació d'oposicions

Imatge: 
© Escola Sert

El proper 11 de maç, l’Escola Sert dona el tret de sortida a un nou postgrau: ‘Especialització en l’administració pública per a tècnics i arquitectes i per a l'estudi d'oposicions públiques’.

La nova formació està dirigida a dos tipus de professionals de l’arquitectura: aquells que volen especialitzar-se en les tasques pròpies dels arquitectes en l’administració pública, d’una banda, i als que preparen oposicions públiques per a places d’arquitecte superior.

En tots dos casos, l’objectiu és proporcionar als alumnes coneixements complerts sobre la pràctica de l’arquitectura en l’administració pública en les temàtiques més vinculades a l'Urbanisme i els instruments tècnics i jurídics del planejament urbanístic i les llicències d'obres, i les gestions i procediments corresponents.

Dirigit per Montserrat Hosta, el postgrau és el resultat d’unificar el 'Curs d’especialització de l’arquitecte i tècnics en l’administració pública', del qual s’havien celebrat 3 edicions, i el ‘Curs sobre  el temari específic per oposicions d’arquitecte a l’administració pública' del 2019.

Documentació única per als alumnes
La matrícula al postgrau inclou una documentació específica i única per a l’estudi d’oposicions d’arquitecte superior a l’administració pública catalana. Elaborada per arquitectes col·laboradores en el curs, que han obtingut les primeres places en les proves d'accés a la funció pública, els materials integren temes d’urbanisme i edificació, així com d’altres de complementaris propis dels temaris específics.

Els quatre volums s’entreguen impresos, ordenats segons el mòduls temàtics del postgrau i comptem amb drets d'autor, motiu pel qual n'estarà prohibida la seva reproducció. Així mateix, la documentació inclou un annex amb més de 1.000 preguntes tipus test i les seves respostes per facilitar la comprensió i pràctica individual del temari.

Més informació del postgrau

5/02/2021
Tornar