Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita Fabra i Coats

Imatge: 
Matters Arquitectura
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni (AADIPA) del COAC organitza, el divendres 12 d'abril, una visita a una de les naus de Fabra i Coats rehabilitada com a nou espai expositiu. 

Es farà una visita a la fàbrica Fabra i Coats per veure l'estat de les obres de rehabilitació i adequació de la nau F. Els despatxos Patricia Tamayo, Ramon Valls i Matters estan treballant conjuntament per ubicar-hi el Centre d’Interpretació del Treball, equipament museístic sobre la història del treball i seu del MUHBA. El nou espai museístic se sumarà a altres equipaments ubicats al recinte Fabra i Coats, com la Fàbrica de Creació, el Centre d’Art Contemporani de Barcelona, l’Ateneu l’Harmonia, Can Fontanet, l’Escola de Can Fabra i l’Institut Martí i Pous, entre d’altres.

L'actuació ha tingut present l’adequació contemporània i flexible al nou ús. Es tracta del darrer edifici catalogat del conjunt en el qual es pot intervenir, i s'ha buscat la recuperació fidedigna dels elements constructius i els seus acabats, mantenint la seva funció estructural i la seva distribució tipològica com a part del seu valor patrimonial, sense renunciar a introduir nous elements que donin resposta als requeriments actuals.

La visita anirà a càrrec de Patricia Tamayo (arquitecta), Ramon Valls (arquitecte) i Gemma Serch (arquitecta), que ens acompanyaran per veure l'estat en què es troben actualment les obres ja a punt de finalitzar.

La visita és gratuïta, però cal inscripció prèvia,  perquè les places són limitades.
 
Versió per a imprimirPDF version