Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Sessió Sert: Hotels. Canvi de paradigma

Tot moment de crisi té en comú l'acceleració de certes tendències que ja hi eren, però que l'emergència ha fet florir. No ens enganyem però, passat el temps, moltes de les nostres maneres de fer han anat tornant a la vella normalitat, però això no vol dir que tot torni a ser igual que abans.

Dos anys de covid han servit per reflexionar sobre com ocupem els espais públics, com són els nostres habitatges, la nostra relació amb l'espai de treball i l'esborrat dels seus límits amb el lleure que el teletreball ha portat. La tornada a la normalitat no ha portat  un canvi radical, però ha normalitzat certes actituds que abans podrien considerar-se bé “radicals”, com el co-housing, bé elitistes, com no haver de fitxar a l'oficina cinc dies a la setmana, vuit hores al dia.

No obstant això, davant l'horror de la guerra que just al costat de casa aterri els nostres iguals, podem buscar alguna cosa positiva? Evidentment que no, però amb l'energia totalment desbocada, no cal ser gaire llest per veure que la gran transformació per venir és l'energètica, que a causa de la guerra s'ha convertit ja no en una tendència sinó en una emergència, i termes com sostenibilitat i consum han deixat de ser un plus, sinó un must.

Volem parlar de com afecta tot això al món hoteler, que de cap manera és aliè a aquesta realitat, ja que no podem oblidar que és l'únic establiment de proximitat obert 24 hores i com, per tant, aquestes tendències poden esdevenir una realitat.

En aquesta Sessió Sert presentarem el nostre Postgrau en Disseny de l'Hotel 3.0 de la mà del seu director, Daniel Isern.

Ponent: Daniel Isern

Daniel Isern és arquitecte per la UPC. Des de 2011 dirigeix l'estudi Isern Associats, on juntament amb un equip de 15 persones realitza projectes residencials, equipaments i sobretot hotelers.
Versió per a imprimirPDF version