Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

SAC. Jornada 'La revitalització dels nuclis rurals'

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
L’Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana de les Comarques de Girona (ObRE), el Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica (GRETA) i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (EPS) organitzen el dimecres 20 de març, de 10 a 13 h, al Casal de Centenys, la jornada ‘La revitalització dels nuclis rurals’, amb l’objectiu de visualitzar i fer difusió de la problemàtica en què s’enfronten els pobles petits a l’hora de mobilitzar l’habitatge buit, i quin és el paper que haurien de jugar els i les tècniques en aquests processos.
 

En la primera part de la sessió està previst que hi participi la cap de la secció d'habitatge de la Diputació de Girona, Anna Pla, per exposar quins estudis i plans entorn l’habitatge s’estan realitzant en municipis petits des de la Diputació de Girona; quines ajudes, accions i estratègies es poden desenvolupar per mobilitzar l’habitatge buit; i finalitzarà la intervenció explicant alguns exemples concrets d’estudis i projectes duts a terme. Seguidament, David Juan, alcalde d'Esponellà, explicarà els estudis i accions concretes desenvolupades al municipi d’Esponellà fent èmfasi en les problemàtiques concretes sobre les quals s’està treballant. Tancarà la part de ponències, l’Olga Muñoz, arquitecta de GRETA, que exposarà quines premisses i criteris cal tenir en compte per afrontar un projecte de rehabilitació en edificis construïts amb sistemes constructius tradicionals.

Tot seguit, es durà a terme una visita comentada a Can Castellà, on es podran veure en un edifici en concret els criteris de rehabilitació exposats a la ponència.

Programa*
9.45 h.- Obertura de portes / recepció
10 h .- Benvinguda i presentació de la Jornada
A càrrec de David Juan, alcalde d’Esponellà, i Estel Jou, directora d'ObRE
10.15 h.- Estudis i plans entorn l’habitatge als municipis petits. Accions i estratègies a desenvolupar per mobilitzar l’habitatge buit.
A càrrec d’Anna Pla, cap de Secció d’Habitatge de la Diputació de Girona
11 h.- El cas d’Esponellà. Estudis realitzats i accions desenvolupades.
A càrrec d’Albert Juan, alcalde d’Esponellà, Centenys i Vilert
11.30 h.- Com afrontar la rehabilitació del patrimoni ja construït.
A càrrec d’Olga Muñoz, arquitecta de GRETA
12 h.- Pausa - desplaçament
12.15 h.- Visita comentada a Can Castellà
A càrrec d’Olga Muñoz, arquitecta de GRETA

*Aquest programa és orientatiu i pot estar subjecte a modificacions i actualitzacions 

Inscripcions
Activitat gratuïta amb inscripció obligatòria. Places limitades per rigorós ordre.
IMPORTANT > Si ets estudiant de l’Escola Politècnica Superior de la UdG, t’has d’inscriure a través del formulari que t’ha fet arribar la universitat.
Inscriu-t'hi

Versió per a imprimirPDF version