Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del veredicte de la 4a Mostra d’Arquitectura de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimarts 12 de desembre a les 18 h, tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 4a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i lliurament dels diplomes a les obres destacades i seleccionades d’aquesta 4a edició.

Presentaran l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, i Francesc Camps, comissari de les Mostres d'Arquitectura Catalana.

Tot seguit, se celebrarà un concert en directe a càrrec de Gerard Guerra, arquitecte i pianista autor de “Musitectura”, obra destacada a la 3a edició de la Mostra de Barcelona.

L'acte tindrà lloc a la Sala d’actes de la Seu del COAC a Plaça Nova 5, a Barcelona, i també es podrà seguir per streaming a través del canal Youtube del COAC.

Mostres d'Arquitectura
El programa Mostres d'Arquitectura Catalana recull l'herència de les Biennals, Triennals i Premis d'Arquitectura organitzats des de les diferents seus col·legials, amb l'objectiu de posar en valor el treball dels arquitectes arreu del territori català. El programa té, per damunt de tot, la vocació de ser un vehicle de divulgació del fet arquitectònic. També busca ser una exposició de la versatilitat que ens proporciona la nostra formació, mostrant altres maneres d'exercir l'ofici que van més enllà de les atribucions clàssiques. Us convidem a visitar la galeria de projectes de les Mostres d'Arquitectura

Si vols assistir de públic, cal inscripció prèvia.

Programa de l’acte
18h Presentació a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta COAC Barcelona, i Francesc Camps, Comissari de la Mostra d’Arquitectura Catalana
18.15h Projecció del vídeo del veredicte
18.45h Entrega de diplomes a càrrec del Jurat de la Mostra
19.15h Concert de piano, Gerard Guerra, arquitecte i pianista
19.30h Copa de cava i pica-pica
Versió per a imprimirPDF version