Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nit dels Museus 2024

El COAC participa a la Nit dels Museus!

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
El COAC, de la mà del Centre Obert d’Arquitectura, participa un any més a la Nit dels Museus, amb l’exposició ‘Arquitectura i diumenge’ de Josep Llinàs i l’exposició de la 4a edició de la ‘Mostra d’Arquitectura de Barcelona’. L’esdeveniment se celebrará el proper 18 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus.

Les exposicions es podran visitar fins la 1 de la matinada.

'Arquitectura i diumenge' posa el focus en els últims treballs, alguns d‘ells encara en curs, en lloc de repassar antològicament la trajectòria de l’arquitecte.

De fet, s’estructura en quatre parts. Les dues primeres són interpretacions que Llinàs ha fet de l’obra de Jujol. D’una banda, sobre el Moble Mañach, que s’exposa al MNAC i que té el foc, la nit, l’amor i la celebració com a components principals. De l’altra, la seva visió sobre el rètol de la Casa Mañach, en el qual l’escenificació de la lluita entre el foc i l’aigua passa per sobre de la seva funció informativa.
Després, se succeeixen les dues darreres parts de la mostra. La tercera està dedicada al projecte de reforma i remunta a la Gran Via de Barcelona i la quarta última se centra en el projecte al campus de la Universidad Nacional de Colombia a Bogotà.

La 'Mostra d'Arquitectura de Barcelona' exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura catalana”, en aquest cas la 4a edició de Barcelona, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat.

 La Nit dels Museus arriba a la 18a edició
La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa que arriba enguany a la seva 18a edició. Fins a 87 espais museístics de 8 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona obriran les seves portes i hi haurà 171 activitats disponibles entre les 7 de la tarda i la 1 de la matinada.

 

Versió per a imprimirPDF version