Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El Festival de Cinema d'Arquitectura BARQ celebra la seva 3a edició

Imatge: 
BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona
Després de l'èxit de les anteriors edicions, torna el BARQ, Festival Internacional de Cinema d'Arquitectura de Barcelona. Un any més, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya col·labora amb el certamen, que tindrà lloc del 26 de setembre a l'1 d'octubre a Barcelona i el 18 d'octubre a Madrid.

L'objectiu del festival, organitzat per la productora Nihao Films, és aprofitar el poder social del cinema per difondre els principis bàsics de l’arquitectura i, d’aquesta manera, aconseguir que la disciplina sigui més accessible per a la ciutadania. La iniciativa compta amb la col·laboració, a més del COAC, de la Fundació Mies van der Rohe, l'ArquinFAD i la Fundación ICO.

La programació del BARQ reuneix documentals de tot el món, d’alta qualitat cinematogràfica, inèdits al nostre país i d'interès per a tots els públics. L'esdeveniment ha demostrat tenir un gran poder de convocatòria i la capacitat de traslladar debats d’actualitat a tota la societat.

En aquesta edició, el festival ens parlarà d’habitatge social, de segregació urbanística, de la resignificació dels espais urbans i de l'impacte de l’arquitectura en el benestar humà, entre d'altres. Durant sis dies, es projectaran deu llargmetratges i tretze curtmetratges.

La seu del COAC a Plaça Nova acollirà algunes de les projeccions, juntament amb altres emplaçaments com els Cinemes Girona, el Disseny Hub, Zumzeig Cinema i Cosentino City. El festival també comptarà amb bona part de la seva programació disponible en línia gràcies a la plataforma Filmin.

Concretament, a la Sala d'Actes del COAC es podran veure els curtmetratges que participen en la competició, dins de les següents sessions:

MATERIALITAT
Dijous 28 setembre a les 18 h

MEMÒRIA I EXPERIÈNCIA
Dijous 28 setembre a les 19.30 h

ALTRES ARQUITECTURES, ALTRES TERRITORIS
Dissabte 30 setembre a les 18 h

Les 3 sessions són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a través dels respectius enllaços.

Per consultar el programa complet del festival, visiteu el web de BARQ.
7/09/2023
Tornar