Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
25è aniversari

Festa d’Arquitectura del Vallès 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Aquest passat divendres 21 d’octubre, la Delegació del Vallès vàrem celebrar la Festa d’Arquitectura d’enguany, coincidint amb el nostre 25è aniversari, al Circuit de Montmeló. 
 
Des de les 19 h i fins passada la mitjanit, el Circuit va estar obert a més de 450 arquitectes col·legiats i les seves famílies. Durant tota la vetllada, presentada per la Queralt Albinyana, vàrem gaudir de diverses activitats començant per la visita guiada al circuit, podent recórrer el paddock, els boxs, la sala de premsa, el podi i caminar per la recta de sortida. També vàrem provar l’experiència de conducció segura sobre pista lliscant. 

Després d’uns parlaments institucionals vàrem homenatjar als exdelegats, a l’equip de treball del Vallès i als extreballadors i treballadors de la delegació. Era el moment d’un sopar a peu dret amenitzat pel trio vocal femení, Les Odettes, mentre que els infants i els mateixos arquitectes varen xalar amb el taller familiar de la Cúpula Leonardome. 

Encara vam tenir temps pel sorteig de regals de les empreses col·laboradores i per gaudir de converses disteses al Lounge Bar. 

Una magnífica vetllada! 

No és casual l’elecció del Circuit de Montmeló per a celebrar el nostre 25è aniversari. El Circuit Barcelona - Catalunya és el més sostenible del món, d’entre els 96 circuits del campionat. Va ser el primer traçat d’F1 en obtenir el certificat d’Excel·lència Mediambiental atorgat per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). 

De fet, ens marquem com a objectiu un repte conjunt entre el COAC i el Circuit per millorar les zones d’ombra i l’adaptació paisatgística, de la mà de la Biennal Internacional de Paisatge organitzada pel COAC. 

Volem agrair el suport de les empreses col·laboradores i patrocinadores gràcies a les quals, hem aconseguit convertir aquesta Festa en una vetllada molt especial. 

Gràcies a l’Escola Sert, la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell ‘La Capell’, Banc Sabadell, Hna, Saltoki i Louvelia, Deler Serveis, Novolux, Technal, Lamp, Bigmat Calvente Bòbila, Iguzzini, Mapei, Coco-Mat, Wibeee, Idemo Motors, Salt&Pepper Espais i Abacus. També volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Montmeló i del Circuit de Barcelona-Catalunya. 

Moltes gràcies a totes i tots per fer-ho possible! 

Versió per a imprimirPDF version