Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ELIAS ROGENT I AMAT, PROTAGONISTA DEL XLVI CURSET DE L'AADIPA

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des de fa més de quaranta anys, l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza el Curset 'Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic'. 

Enguany, es durà a terme del 14 al 17 de desembre, sota el títol Elias Rogent i Amat. Teoria i pràctica arquitectònica a la segona meitat del segle XIX. Aquesta serà la 46a edició que se’n celebrarà.

L’any 2021 es va esdevenir el 2n centenari del naixement de l’arquitecte Elias* Rogent i Amat, i el 2022 el 125è aniversari de la seva mort. Encara que amb retard, es proposa la commemoració d’aquests dos esdeveniments dedicant el Curset d’enguany a aquest arquitecte.

Les seves múltiples facetes personals i professionals (arquitecte, professor, membre de nombrosos jurats, estudiós de l’arquitectura catalana, acadèmic, arqueòleg, organitzador de grans esdeveniments, membre de diferents institucions ciutadanes...) i l’empremta, directa, que va deixar en l’arquitectura catalana de la segona meitat del segle XIX i indirecta, a través dels seus deixebles, a l’arquitectura del primer terç del segle XX, el fan mereixedor de dedicar-li un Curset.

Tot i ser un personatge reconegut, entenem que manca un recull de les seves diferents facetes i una reflexió conjunta sobre les seves aportacions a la societat catalana del seu temps. 

Podeu consultar el programa.

Cal inscripció per assistir-hi tant presencialment com en línia.  Descompte especial per a les inscripcions cursades abans del 23 de novembre de 2023.

COMITÈ ORGANITZADOR
Jordi Rogent i Albiol, arquitecte director
Dídac Gordillo Bel, arquitecte director

COL·LABORADORS

Miguel Montserrat Darder
Jeancarlo Esteban Caicedo Dinas
Clara de Araújo Oliveira
Carmen Gómez Garcia
Luis Alonso Méndez Chumpitazi
Maria Teresa Pennes Casla

REPRESENTANT DE LA JUNTA DIRECTIVA
Àlex Gràvalos i Torner, secretari tècnic de l'AADIPA

* Rogent signava Elias amb una “a” molt clara i, havent viscut abans de la normalització fabriana, la família reivindica des de fa temps aquesta “a”, tot i ser conscients de les normatives lingüístiques vigents.
Versió per a imprimirPDF version