Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro

Cicle Urbanisme, Dret i Jurisprudència: conversa al voltant del llibre 'Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro'

Imatge: 
Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro © Fundación Arquia
El proper 13 de febrer finalitza el Cicle breu sobre Urbanisme, Dret i Jurisprudència, organitzat pel COAC i la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge.

La  tercera i última sessió, que començarà a les 18.30 h, girarà al voltant del llibre Urbanismo judicial. Jurisprudencia para la ciudad del futuro, de Rafael Fernández Valverde, exmagistrat de la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem.

La presentació anirà a càrrec de Juli Ponce, codirector de la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge i de la col·lecció Dret, Bon Govern i Transparència de l'Editorial Marcial Pons. La taula rodona estarà integrada per Judith Gifreu, codirectora de la Càtedra Barcelona d'Estudis d'Habitatge; Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, i Sònia Cobos, directora de Serveis d'Actuació Urbanística de l'Ajuntament de Barcelona.

Resum de l'obra
Com les administracions públiques o els tribunals poden enjudiciar, en l'estricte marc del recurs judicial, des de la perspectiva de la norma i del dret, una ordenació urbanística? Estem convençuts que, amb l'adequada aplicació d'una sèrie de principis essencials, deduïbles de la normativa, de la pràctica i la jurisprudència actuals, és possible mantenir els valors tradicionals de la planificació urbanística i permetre, al mateix temps, adaptar-se al caràcter evolutiu i canviant de les ciutats.

Una selecció de sentències i pronunciaments mostra el paper del Dret urbanístic, en termes d'autonomia local, discrecionalitat tècnica, seguretat jurídica, proporcionalitat i bona administració en pro de la qualitat futura dels nostres entorns urbans i arquitectònics; i que inclou, entre altres, el cas del teatre de Sagunt (Giorgio Grassi i Manuel Portaceli), la biblioteca de la Universitat de Sevilla (Zaha Hadid) o el Claustre dels Jerònims (Rafael Moneo).

Inscripcions
Us hi podeu inscriure aquí.

Coorganitzat amb:

 

 

 

Versió per a imprimirPDF version