Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Edifici tecnològic

Campus Professional On-line: Bioeconomic

Imatge: 
@ Bioeconomic
En aquesta Jornada Tècnica On-line del Campus Professional organitzada per Bioeconomic es parlarà sobre la "Transformació digital. Des del disseny fins a l'operació " . La jornada està patrocinada per les empreses Autodesk, Daikin i el Plan REIH.

Veurem la necessitat d'implantar el BIM-REVIT en la construcció, una metodologia i també una eina de feina.  Parlarem de  la importància del treball en equip com a base d'un mètode integrat de treball i planificació.  Gràcies a la combnació de BIM, REVIT i 3D s'aconsegueix que les tasques manuals  se substitueixin per processos automatitzats, amb el conseqüent estalvi de temps.  Minimitza errors de disseny, millora la presa de decisions i facilita les tasques en la gestió dels projectes, intercanviant i compartint dades, ràpidament i sense problemes, augmentant la qualitat, l'eficiència i minimitjzant el temps de produccio´i despeses. 

El programa de la jornada és el següent:

2021: Tendencies en Project i Construction Management, José Gil, Secretari General AEDIP.

Digitalitzant la indústria de la construcció. Reptes i oportunitats,  Jose Ariza, Technical Sales Specialist for Building and Construction, Spain, and Portugal Autodesk.

Més enllà del BIM. El Bessó Digital, José Antonio Morán Martín, AEC BIM Specialist, ASIDEK.

Com afecta la transformació digital als projectes de control i optimització energètica de la climatització.  Oriol Bruguera, Enginyer - Director de zona Catalunya · Balears · Aragó Airzone.

Daikin, el teu bessó digital en la climatització, Ignacio Bravo González, A. Manager Oficina Tècnica DAIKIN

La jornada és gratuïta però cal inscripció prèvia clicant aquí
Jornada organitzada per:
Amb el patrocini de:  
      
 
 
Versió per a imprimirPDF version