Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Homenatge a Joan Carles Cardenal, arquitecte i degà

Imatge: 
© Daniel Sánchez Blasco
El proper 29 de març el Col·legi d'Arquitectes i la Cooperativa Capell retran homenatge a l'arquitecte i degà del COAC, Joan Carles Cardenal, a les 19h a la sala d'actes del Col·legi.

Les seves obres, inicialment formant grup amb els arquitectes Juan Antonio Ballesteros, Francisco de la Guardia, Pere Llimona i Xavier Ruiz Vallès i posteriorment fent despatx amb els dos primers, van ser una de les referències de la modernitat al nostre país, amb un llenguatge arquitectònic depurat, refinat i elegant que va saber donar escala urbana a les persianes de llibret i als grans panys ceràmics cecs. Entre les obres més importants figura la Joieria Monés, la casa Pàniker o la facultat de Biologia, que han quedat plenament incorporades al nostre imaginari col·lectiu. Cal esmentar
també els edificis d’habitatges al carrer Ganduxer i a l’Avinguda Meridiana de Barcelona, així com diverses intervencions a les Illes Balears. Una de les seves darreres obres va ser la torre Núñez i Navarro del carrer Tarragona. També va intervenir en el projecte i la direcció de l’obra del Palau Sant Jordi, juntament amb l’arquitecte Arata Isozaki. Joan Carles Cardenal va ser secretari del COAC del 1971 a 1973 i el 1978 va ser escollit president-degà, càrrec que va ocupar fins al 1980. Més tard, del 1994 al 2002, va ser vocal de la Junta de Govern. 

PROGRAMA

- Benvinguda del degà, Guillem Costa
- Intervenció de l'arquitecte Agàpit Borràs, company de la Junta de Govern
- Intervenció de l'arquitecte Joan Antoni Pàez, company de la Junta de Govern
- Intervenció de l'arquitecte Pere Serra, company de la Junta de Govern
- Intervenció de l'arquitecte Esteve Bonell

Inscripció a través del següent formulari.

Versió per a imprimirPDF version