Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Segona edició Descarbonitzant Arquitectura

Ja tenim data per a la segona edició de la jornada 'Descarbonitzant l'arquitectura'!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Sabies que l’edificació és responsable del 40% del consum d’energia a Europa, i del 36% de les emissions de CO2? Davant d’aquest fet, els arquitectes tenim la responsabilitat de liderar la descarbonització del sector i actuar davant la crisi climàtica.

I per complir amb l’objectiu de fer d’Europa un continent neutre en carboni el 2050, haurem de canviar la manera com dissenyem i construïm. Des del COAC t’acompanyem i t’oferim els recursos necessaris per afrontar aquest canvi. 

Per seguir estant al dia, reserva’t l’agenda el proper 21 de novembre, celebrarem la segona edició de la jornada ‘Descarbonitzant l’arquitectura’

Explicarem quins són els principals canvis per la professió en els propers anys, i coneixerem casos d’èxit internacionals. També abordarem temes de màxima actualitat normativa, com la nova Directiva d’Eficiència Energètica d’Edificis i la Taxonomia Europea, i presentarem eines essencials per millorar el nostre exercici professional, com el portafoli de materials descarbonitzats o l’eina de mesura de CO2 que el COAC posarà en funcionament aquest any. 

Amb la mirada posada en la celebració del Congrés Mundial d’Arquitectura de la UIA a Barcelona l’any 2026, aquesta 2a edició de #DescarbonitzantArquitectura és una fita clau en la construcció del canvi de paradigma que professionalment i globalment hem d’impulsar. subscriu-te
Vols reviure la 1a Jornada #DescarbonitzantArquitectura?
Més de 300 professionals de l’arquitectura van participar a la primera jornada, amb 14 ponents d’alt nivell i 11 autoritats nacionals i internacionals. Recorda que si vols recuperar-la, tens a la teva disposició els vídeos de totes les sessions. 

20/08/2023
Tornar