Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Projectes Barraca d'Horta

La proposta era aparentment senzilla: realitzar un prototip de barraca pensat per a les hortes de Salt que tingués en compte, de cara a la seva construcció, un material autòcton i ecològic com és el vímet. No obstant això, la majoria de participants de seguida van adonar-se del repte que suposava plantejar una alternativa arquitectònica a una tipologia de construcció essencialment intuïtiva, i tan heterodoxa com poden ser-ho els materials de rebuig amb els quals solen fabricar-se les tradicionals barraques.

És en aquest sentit que Xavier Cornejo, autor del projecte guanyador (Procosit), parla de “desafiament”: “La proposta de dissenyar el prototip d’una construcció suburbial habitualment feta amb materials aprofitats, de reduïda superfície, mancada de condicions i sovint edificada sobre terreny d’altri, és tot un desafiament”. La resta de finalistes són: Marta Barragan, José Ubasart, Carme Riu, A. Prats / E. Navarro / J. Valls / A. Navarro, Antoni Aguilar, Arnau Vergés, Eduard Callís / Guillem Moliner, Gemma Grau / Francesc Martinez, Albert Jané / Carina Ibañez i Ferran Valls.

Cada arquitecte —o grup d’arquitectes— exposaran a Les Bernardes les seves respectives maquetes de barraca d’horta. Com dèiem: tot un desafiament.
Versió per a imprimirPDF version