Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Projecte "Croquiseros Urbanos"

Un grup d'arquitectes argentins exposaran al Col·legi un recull de dibuixos de la ciutat de Buenos Aires.

Ells mateixos expliquen en què consisteix aquest projecte:

"La proposta consisteix a sortir a reconèixer i registrar des de l'enteniment, passant pel sentiment i posant en acció la mà per dibuixar la Ciutat on vivim.

Ho fem d'una forma analítica, crítica i sensible, registrem així l'hàbitat en què vivim els seus valors i les seves característiques essencials. Sortim a recollir dades que es refereixen al que està construït, als espais oberts, als mitjans de comunicació, i no només a l'envoltura física del nostre entorn sinó també als seus protagonistes, els habitants en els seus Treballs, en els seus espais, en els seves ocupacions diverses, és a dir, una radiografia social completa i complexa.

Ens ocupem d'una Buenos Aires desconeguda, oculta en els seus racons allunyats. Coneixem així les riqueses i les necessitats de la nostra ciutat promovent una presa de consciència sobre les múltiples i complexes situacions que la conformen. Amb el material recollit fem intercanvi amb altres ciutats del país, de Llatinoamèrica i del món. La comparació de vivències ens enriqueix a tots.

Aquest moviment genera coneixement, reflexió i compenetració entre tots els que l'integrem i els que vulguin incorporar-se en un futur".

Grup organitzador, novembre 2010

Fons arxiu Demarcació de Tarragona del COAC.
Versió per a imprimirPDF version