Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Plou i fa sol... Girona, temps de flors 2015

Imatge: 
© Escola Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla
Seguint la tendència iniciada l’any passat, el pati de flors que la Demarcació de Girona del COAC realitza dins la 60a edició de l’esdeveniment cultural “Girona, temps de Flors”, és fruit d’un procés de col·laboració transversal, interdisciplinari i transgeneracional.

Plou i fa sol... sorgeix del projecte de cicle infantil que estan duent a terme els alumnes de l’escola Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla, que gira al voltant dels fenòmens meteorològics: vent, sol i núvol. Amb material natural que podríem recollir en el decurs d’una passejada pel costat d’una riera, s’ha concebut tot el muntatge floral.

Així doncs, amb pals pintats i pertinentment trenats es construirà un sol, inspirat en les escultures de Land Art d’Andy Goldsmith. Amb pals pintats i penjats del sostre es farà el núvol a punt de ploure. La sensació de vent la produirà el moviment d’aquests pals-núvol gràcies a l’acció d’un enginy mecànic. Al terra, un llit de còdols pintats damunt d’una topografia ondulant deixarà veure el fruit del sol i la pluja, mostrant el naixement de la vida representada per l’aparició aleatòria de flors naturals.

Disseny i coordinació: Anna López i Laia Escribà arquitectes amb la col·laboració del professorat de cicle infantil de l’Escola Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla: Marta Maurici Carreras, Quim Curós Fabra i Vane Duran Barceló. Organitza: Demarcació de Girona del COAC i Ajuntament de Girona


Informació sobre la 60a edició de Girona, temps de flors
Versió per a imprimirPDF version