Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pellejo Mundo: Langarita Navarro Arquitectos

Imatge: 
© Langarita Navarro Arquitectos
El despatx d'arquitectura Langarita Navarro Arquitectos participa aquesta tardor en el cicle expositiu La Cova. Sobre la Tècnica, amb l'exposició Pellejo Mundo on reflexiona sobre la seva particular visió de la tècnica.

Habitualment relacionem l'arquitectura amb les seves manifestacions inorgàniques i incertes, amb tot allò que és dur i es va erosionant lentament. És la part sobre el que hem après a parlar i a escriure, la que emplena els arxius de la cultura. Aquesta mostra proposa una mirada alternativa a la part complementària, aquella que és orgànica. La que es descomposa i no deixa rastre quan desapareix. Aquella que és fàcil de manipular i necessita les accions i efectes dels seus habitants per activar-se. A aquesta arquitectura i al món que la construeix la denominem "pellejo".

El cicle expositiu “La Cova. Sobre la Tècnica”, que duu a terme el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona des d'octubre de 2014, té per objectiu donar a conèixer diferents maneres d’imaginar, projectar, composar, muntar, mesclar, construir, materialitzar i post-produir una obra.

Segueix-nos a twiter amb la paraula clau #sobrelatecnica

Amb la col·laboració de Moritz.
Versió per a imprimirPDF version