Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Llum i Foscor

Imatge: 
© Eulogio Pleguezuelos
La Delegació del Vallès acull, fins al 7 de juliol, l'exposició pictòrica "LLum i Foscor", de l'artista Eulogio Pleguezuelos.

Aquest treball és el resultat d’un conjunt d’obres ja exposades i d’altres inèdites. Totes elles mostren una creativitat variada, natural i molt singular. Tota una invitació perquè l’observador pugui gaudir i reflexionar, en un llenguatge que va mes enllà del verbal, plàstic i visual, perquè està concebut i expressat des de l’espai màgic on neixen les emocions.

La fusió de tècniques i estils diferents intenten despertar els sentiments, deixant un espai perquè els pensaments naveguin, lliurement, entre la figuració i l’abstracció de les obres. El traç es fresc, atrevit i exigent. La composició en cada una de les obres mostra un acurat exercici d’equilibri en contingut i formes.

La singularitat cromàtica i tractament de la llum impregnen cada una de les obres amb una sensibilitat i força molt especial. La combinació de textures naturals, intenten facilitar la connexió entre l’obra i l’observador. Cadascun podrà sentir tot allò que la seva imaginació li deixi veure...
Versió per a imprimirPDF version